STRATEGIE

De basis van een goede campagne, is het inzicht en de strategie. Klopt dit niet dan is er weinig kans op slagen. Mede daardoor vind ik strategie ontzettend interessant. Ik zorg er dan ook altijd voor dat mijn concepten strategisch opgebouwd zijn vanuit uniek inzichten.

CONCEPT

Uiteindelijk is de verpakking van je strategie ook belangrijk, hoe brengen we wat je wilt zeggen naar de doelgroep of klant. Het uiteindelijke creatieve concept is daarin heel belangrijk. Ik zoek altijd naar ideeën waar over gesproken kan worden. Dat zijn dan voornamelijk concepten die een beetje gewaagd zijn. Concepten die voor impact zorgen en wat te weeg brengen. Concepten met ballen!

GRAPHIC DESIGN

Sinds ik begonnen ben de opleiding Communicatie ben ik mij gaan verdiepen in Graphic Design. Ik merkte snel dat wanneer je je idee ook nog eens kon vormgeven dat daar veel voordelen aan zitten.; 1. je kunt makkelijk laten zien waar je naar toe wilt, in schets blijft dat soms lastig uit te leggen en 2. het ziet er gewoon direct beter uit. Ik merk in alles dat het mij helpt. Ik ben dan ook trots dat ik zonder grafische opleiding, kan maken wat ik nu maak.

KOFFIE?

Enthousiast geworden van al het werk wat je hebt gezien en wil je een keer koffie gaan drinken? Gaan we doen! Stuur even een mailtje naar bobbukkems94@gmail.com of bel naar 06-21989055.

WIE IS BOB?

Ik ben Bob Bukkems, 25 jaar, woon in Heeze (vlakbij Eindhoven). Ik ben net afgestudeerd maar heb al een dosis ervaring. Ik ben een Junior Creative die gelooft in de kracht van goede inzichten. Ik ben er van overtuigd dat we de wereld met advertising een beetje mooier kunnen maken door problemen op te lossen. Mooi is dat dat ook vaak de mooiste campagnes zijn.